Accidente rutiere: RCA-ul acopera daunele morale si materiale

S.C. Gestione Sinistri S.R.L Romania este o companie cu capital privat romanesc, responsabilitatea noastra este sa va oferim consultanta si asistenta, pentru a va sustine si castiga drepturile in fata companiilor de asigurari. Acestea in conformitate cu prevederile art. 49 din ordinul Presedintelui Comisiei de Supraveghere a Asigurarilor nr. 8/16.06.2008 sunt obligate sa va despagubeasca pentru daunele morale si sau materiale suferite intr-un accident rutier in care Dvs. nu va faceti vinovat de producerea acestuia.Pentru noi rezultatul final este cel mai important si din acest motiv nu percepem nici un comision in avans.

Toate cheltuielile fiind suportate in totalitate de catre noi. In cazul in care nu se obtine nici o despagubire, Gestione Sinistri sustine costurile suplimentare de judecata si legale fara sa cear? nimic clientului.

Aceste sume, in functie de an, apar pe verso politei de asigurare RCA! Verificati acum o polita RCA!

Avem un singur scop, acela de a castiga pentru Dvs. suma maxima, pentru ca astfel creste si procentul castigat de noi.

Experienta dobandita lucrand atat pentru clienti din Romania dar si pentru cei din Italia si Republica Moldova ne-a dezvoltat capacitatea de a cuantifica corect daunele pe care le recuperam clientilor nostri.