Gestione Sinistri Srl este o societate leader in protejarea partii vatamate in cazul unor accidente rutiere, accidente de munca, erori medicale si in gestionarea oricarei actiuni utile pentru a obtine despagubirea corecta pentru vatamarea suferita.

Serviciile oferite de catre compania noastra se adreseaza atat persoanelor de cetatenie romana care au accidente in Romania si Italia dar si a celor de cetatenie italiana si de cetatenie moldoveneasca care au accidente pe teritoriul Romaniei si al Italiei, acest lucru se intampla datorita stransei colaborari pe care o are Gestione Sinistri Romania cu Gestione Sinistri Italia.

Punem la dispozitia victimelor o echipa de profesionisti selectati si specializati (avocati, ingineri, medici legisti, experti in contracte de asigurare) cu o capacitate organizatorica solida in examinarea, infruntarea si rezolvarea fiecarui caz in parte.

Firma Gestione Sinistri SRL Romania ofera anumite avantaje clientilor:

  • clientul nu are obligatia de a suporta anticipat nici o cheltuiala legata de mandat, acestea fiind recuperate de catre firma dupa rezolvarea cazului.
  • firma isi asuma riscul neelucidarii cazului.
  • plata serviciilor firmei se face doar daca vor fi rezultate in favoarea victimei.
  • obligatiile ambelor parti (client si firma) se fac in baza unui contract scris, bine delimitat.

Avem un singur scop, acela de a castiga pentru Dvs. suma maxima, pentru ca astfel creste si procentul castigat de noi.

Experienta dobandita lucrand atat pentru clienti din Romania dar si pentru cei din Italia si Republica Moldova ne-a dezvoltat capacitatea de a cuantifica corect daunele pe care le recuperam clientilor nostri.

Serviciile pe care le oferim vin ca o noutate, fiind un sprijin real si cu adevarat consistent pentru victimele accidentelor rutiere, accidentelor de munca sau malpraxis.

Nivelul serviciilor este unul foarte ridicat, nu este diferentiat in functie de clasa sociala a prejudiciatului, misiunea noastra fiind de a avea cele mai bune rezultate in recuperarea daunelor.