Gestione Sinistri Srl desfasoara ca si activitate secundara importul si distributia exclusiva a  produselor dermato-cosmetice DS Laboratories in Romania si R. Moldova. Acest brand este produsul companiei americane DivineSkin Inc.

Laboratoarele DS au fost lansate in anul 1996 cu un singur obiectiv, acela de a dezvolta solutii performante de ingrijire a pielii si tratarea caderii parului. Compania a crescut constant in ultimii cativa ani, iar reteaua de comercianti cu amanuntul s-a extins, cuprinzand Europa, Asia si America de Sud.

Excelenta produselor DS Laboratories este confirmata si demonstrata clinic, ceea ce mareste increderea clientilor care le comanda si le folosesc. Produsele DS Laboratories sunt acum recomandate de catre personalul medical, cel din sfera cosmetica si din diverse centre de tratament din lume.

Tehnologia inovatoare DS inseamna, de fapt, folosirea de lipozomi si nanozomi pe post de “transportatori” de celule sanatoase.

Acesti nanozomi sunt garantia unei mai bune absorbtii a produselor. Astfel, au fost facuti pasi incredibili in tratarea celulitei, a caderii parului, a acneei si a altor afectiuni. Angajatii DS sunt responsabili fata de clienti si au grija ca produsele marca DS sa nu polueze mediul inconjurator.

Misiunea DS este de a continua dezvoltarea unui flux continuu de noi produse inovatoare si tratamente estetice in vederea imbunatatirii aspectului si starii de spirit ale clientilor.

Pentru mai multe informatii va rugam sa accesati site-ul DS Laboratories Romania sau DS Laboratories USA .